Kereskedelem

Webshop

Manapság a legnagyobb problémát a beszerzés jelenti. A bányászok Európa szerte jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható eszközökből, alkatrészekből próbálják megépíteni bányagépüket illetve bánya farmjukat. Nehéz megbízható, jó teljesítményű eszközökhöz, alkatrészekhez nagy mennyiségben hozzá jutni, mindezt egy helyen.

Európában elsőként összeállítottunk egy mindenre kiterjedő kifejezetten bányászati célokra optimalizált alkatrész palettát. Közvetlenül a gyártóval fejlesztjük, folyamatosan az igényekhez igazítva.  Felkészültünk a nagyobb megrendelésekre is darabszám korlátozás nélkül, garantált maximum 14 munkanapos kiszállítással!

Önálló "kis" bányászok küzdik át magukat a kripto bányászat rögös és nehezen értelmezhető útján, néha nagyon félrevezető segítséget kapva az internetes fórumok rengetegében. Összegyűjtöttünk minden hasznos információt és segédeszközt mely egyszerűbbé teheti a munkát, mindemellett lehetőséget adunk a bánya közösségünkhöz való csatlakozásra. Nálunk mindent egy kézből kaphat meg!

Megéri nálunk regisztrálni, hiszen ingyen igénybe vehetők az általunk speciálisan kialakított softverek, BIOS-ok és azok használatával kapcsolatosan jogosultak lesznek használni közösségi support felületünket, és különböző kedvezményekben részesülhetnek egy -egy vásárlás után! 

Odoo text and image block